woensdag 17 april 2013

Verschillende make-up looks!

Verschillende make-up looks!

Ik ga hier wat verschillende make up looks laten zien van zowel ogen als gezicht (foundation) en lippen en nog veel meer!

Dus als je eens iets anders wilt proberen als alleen simpel mascara kun je dat hier zien :)




Hier zie je opvallende lippenstift en ogen allebij roze maar de ogen zijn in verschillende tinten roze gedaan zodat ze heel erg opvalllen! En ze draagt nepwimpers en heeft eyeliner op.


Hier zie je een complete stijl, met opgemaakte ogen,lippen en nagels je ziet dat alles de blauw/paars/zilver tinten heeft en daarom bij elkaar past. Ook zijn de ogen opgemaakt met glittersteenjes en ze heeft ook nepwimpers op.


Hier zie je dat het oog heel erg opvallend is gemaakt met donkere tinten van: groen, blauw en zwart. De kleuren komen helemaal tot de wenkbrauwen.
Als je deze look gebruikt heb zijn je ogen het opvallendst van heel je uiterlijk!


Deze look is gemaakt met roze/paars tinten. En ook weer heel opvallende ogen met nepwimpers en een mooie lichte lipgloss, Je ziet heel goed de foundation en de blush. Dit is een hele mooie zachte look.


Dit is een overdreven voorbeeld van eyeliner.
Sommige mensen doen een kleine wing, maar dit is wel een hele grote wing!
Het zijn trouwens twee wings en de onderwimpers zijn ook nog met eyeliner getekend.


Sommige mensen maken ook hele kunstwerken van hun ogen en lippen! Met allemaal verschillende kleuren en krullen!


Dit is eigenlijk een standaard look! zoals je zelf ook wel eens op hebt denk ik. Mascara,lipgloss,oogschaduw, eyeliner en foundation dit is minder spectaculair dan de andere dingen maar ook wel heel mooi!




Xx Sam





Geen opmerkingen: